Bubbleball Summertour 2019

20 juli 2019 t/m 16 augustus 2019

BUBBLEBALL

Deelnemende campings 2019:

Bubbleball Summertour 2019

Begeleiding

Sportproductions - Bubbleball Summertour

Ons professionele team bestaat uit twee ervaren en enthousiaste instructeurs. Zij arriveren op uw camping, bouwen alles op en begeleiden het volledige evenement onder begeleiding van muziek en een microfoon. De begeleiders eten en overnachten op de campings. Maximaal gaat een begeleider één week achter elkaar mee in de tour om te zorgen dat ze op iedere camping weer even hard kunnen knallen!

Programma

Footdarts - Bubbleball Summertour - Sportproductions
Met trots kunnen we mededelen dat het gelukt is om de tijd op iedere camping te verlengen naar twee uur! De campinggasten kunnen in 2019 kosteloos mee doen aan vier activiteiten, namelijk Teamvolleybal, Bubbleball, Footdarts en een Speedsoccertoernooi!
De evenementen zijn in de middag (tussen 11.00 & 15.00 uur) of in de avond (tussen 18.00 & 22.00 uur), dus maximaal twee campings per dag.

Tarieven

1x deelname aan de tour: €
0
,-
2x deelname aan de tour: €
0
,-
3x deelname aan de tour: €
0
,-

Beoordelingen 2018:

Een
0
voor het concept!
Een
0
voor de activiteiten!
Een
0
voor de instructeurs!

Goede doel 2019

Bubbleball Summertour - Goede doel

Ieder jaar koppelen wij met liefde een maatschappelijk doel aan de Bubbleball Summertour. Afgelopen jaar hebben we € 613,- voor Fonds Gehandicaptensport opgehaald. Dit jaar is het goede doel: De vakantiebank, omdat iedereen op vakantie moet kunnen!

Projectmanager: Ruben Goossens

Sportproductions - Bubbleball