STADSKANAAL / NIEUW BUINEN

 • ADRES

  Drentse Poort 19

  9521 JA

  Nieuw Buinen

 • INDOOR / OUTDOOR

  Dit is een indoor kunstgraslocatie inclusief kantine en douche gelegenheid.

Speel onze vernieuwende sporten op iedere locatie in Nederland! Wij komen op uw georganiseerde locatie of wij regelen een speelveld voor jullie. Het is mogelijk om het spel bijvoorbeeld te spelen op deze locatie in Stadskanaal.

Maak een geslaagde dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeest of bedrijfsuitje. Er zijn drie opties voor het huren van de materialen. U kunt er namelijk voor kiezen om er een instructeur bij te huren, die alle materialen klaar zet, het spel begeleidt en verschillende oefeningen kan uitleggen. U kunt ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen en terug te brengen of u kunt kiezen voor de breng- en haalservice, waarbij de materialen door ons gebracht en opgehaald worden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden! Speel onze spectaculaire en innovatieve sporten overal in Nederland met deelnemers vanaf 6 jaar.

Meer informatie over biljartvoetbal, voetdarts, bubbelbal, tchoukbal, kinball, archery attack, bossaball kunt u vinden op onze website.

Informatie

Deze locatie is een afhaallocatie van Bubbleballen. In totaal zijn er 10 bubbleballen af te nemen. Tevens zijn er arrangementen mogelijk in combinatie met warm en koud buffeten is het mogelijk om speedsoccer te combineren met Bubbleball.

Een compleet arrangement boekt je al vanaf € 19,50 per persoon.

STADSKANAAL BUBBEL VOETBAL

 • ADRES

  Gandhiplein 3
  9501 DB Stadskanaal

 • INDOOR / OUTDOOR

  Sporthal – Indoor

Speel deze hilarische voetbal variant op uw gewenste locatie of speel het groepsuitje bij één van onze locatiepartners, zoals bij bubbelbal Stadskanaal. Mail ons voor de mogelijkheden! Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, teamuitje, kinderfeestje, schoolactiviteit of personeelsfeest. U kunt bij ons kiezen voor drie verschillende opties: zelfservice, inclusief opgeleide en ervaren instructeur of de optie dat wij het gehele evenement inclusief locatie en instructeur voor u regelen. Er is een afhaallocatie voor zelfservice in de buurt van Emmen, Meppel, Heerenveen, Groningen, Assen, Arnhem en Nijmegen.  U kunt bubbelvoetbal al spelen vanaf 6 personen!

Zie ook onze andere groepsuitjes die we aanbieden, zoals bijvoorbeeld Biljartvoetbal, Archery Attack of Voetbal Darts. Ook deze sporten zijn te spelen in Stadskanaal of omgeving. Indien u liever op een andere locatie in deze stad het spel wilt spelen, kan dat natuurlijk ook.

Informatie

Ook in sporthal de Spont kunt u bumperbal spelen. Sportkantine in overleg.

SPEEDSOCCER - BUBBELVOETBAL - ARCHERY TAG - FOOTDARTS - BUBBLEBALL -