Bubbelbal kopen
Bubbelbal leasen
Bubbelbal Huren

Bubbleball kopen

Het is ook mogelijk om Bubbelbal te kopen! Wilt u een onderneming starten of uw eigen organisatie uitbreiden met een uitdagend spel, laat ons u helpen. Een samenwerking met BubbleBall.nl betekent een betrouwbare en versterkende coöperatie. Het aankopen van de materialen is de eerste stap!

Bubbleball leasen

Het is mogelijk om Bubbleballen aan te schaffen en af te betalen in 2 jaar, zodat je direct kan beginnen! Met 2 reserveringen per maand heeft u de maandelijkse investering alweer terug verdient!

Wij ondersteunen u graag met onze jarenlange ervaringen en kennis. Als grootste Bubbelbal aanbieder van Nederland en België helpen we u om de investering ruimschoots terug te verdienen. Het unieke concept van Bubble Ball staat garant voor succes.

Momenteel zijn we bezig om ons concept uit te breiden in Nederland en België. Denkt u met uw bedrijf een meerwaarde te zijn voor de ontwikkeling van Bubble Ball? We vernemen dit dan graag, zodat u tevens profiteert van onze naamsbekendheid, mond tot mond reclame, landelijke televisie en social media.

Meer informatie opvragen:

1 jaar garantie

Eigen logo

€ 186,- per maand

Eigen kleur