Bubbelvoetbal

Slider

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal is een lachwekkende groepsactiviteit wat door iedereen te spelen is en ook op iedere locatie. Tijdens Bubbel Voetbal bevindt iedere deelnemer zich in opgeblazen bal. Deze bal komt boven je hoofd uit en voorbij je heupen. Je kijkt dus door het plastic van de Bubbel en je benen zijn vrij om te rennen. Door dit concept kun je dus zelf rennen, een bal trappen of iemand anders omver kegelen. Doordat de bal tot boven je hoofd uit komt, kun je volledig over de kop gaan, zonder hier iets van te voelen! Van teamuitjes tot kinderfeestjes, van bedrijfsfeesten tot familiedagen en van vriendenbijeenkomsten tot sportdagen: Bubbelvoetbal moet iedereen een keer beleven! Bekijk het bovenstaande filmpje van Bubbelvoetbal of zie onze andere innovatieve uitjes.

Wij komen op uw gewenste locatie of regelen een speellocatie!

Het is mogelijk dat wij op uw locatie het spel komen opbouwen. Tevens is het mogelijk dat wij alles voor jullie organiseren op een speellocatie naar keuze, in ieder gewilde woonplaats. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk onze huurmogelijkheden!

Op deze site kun je verschillende mogelijkheden bekijken om Bubbelvoetbal te boeken. Zo is het mogelijk zelf de materialen op te halen op een van onze zeven afhaallocaties door heel Nederland of er een instructeur bij huren. Een begeleider verzorgt de volledige opbouw en afbouw en zal in een workshop iedereen maximaal laten genieten van dit spel.

Indien je het spel in de zelfservice variant afneemt, krijg je een elektrische pomp en schriftelijke handleiding mee. Hierdoor kun je eenvoudig je eigen evenement vorm geven. De materialen zijn in een personenauto te vervoeren. Mocht je zelf geen tijd of mogelijkheid zien om de materialen op te halen, dan kun je voor een meerprijs de materialen ook door ons laten bezorgen.