Pijnloos collega`s omver duwen!

Slider

Bubbelbal op uw bedrijfsuitje!

Bubbelbal is een perfecte manier om de collega`s beter te laten kennen. Knal je baas pijnloos omver of speel een wedstrijdje Bubble Voetbal tegen een andere afdeling. Wij nemen al het werk uit uw handen! Onze personeelsfeesten zijn sportief, gericht op alle leeftijden en doelgroepen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Uw wens is onze uitdaging! Wij zullen alles tot in de puntjes organiseren. Hieronder vind u alle informatie en de bedrijven die u al voor zijn gegaan!

Volledige sportdag op locatie:

Het is ook mogelijk dat wij een volledige sportdag met unieke activiteiten als bedrijfuitje organiseren. Hiervoor hebben wij een programma geschreven, waarbij u de keuze heeft uit 6 verschillende activiteiten inclusief begeleiding. Klik hier voor een sportdag, waarbij een deel van de opbrengst gebruikt word om scholen in Gambia te voorzien van sportmaterialen.

VOORDELEN

 • Naast Bubbleball hebben wij ook zeer geschikte activiteiten voor minder valide werknemers!

 • Wij komen naar u toe! Wij vinden een speellocatie voor u in een gewenste woonplaats, dichtbij het bedrijf of zelfs in uw bedrijf!

 • Volledige begeleiding, opbouw en afbouw! U hoeft met uw collega`s alleen maar op tijd aanwezig te zijn.

Tarieven voor uw personeelsdag

Klik hier om de prijzen te vinden van een evenement door ons georganiseerd. Alle activiteiten die wij aanbieden zijn te combineren in een combinatie arrangement. De volgende arrangementen zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes:

 • BUDGET ARRANGEMENT:

  Sportief arrangement inclusief begeleiding, opbouw/afbouw, op een speellocatie in een gewenste woonplaats

 • VOLLEDIG ARRANGEMENT:

  Arrangement Budget + Een sportieve hap & drankje

 • ALL-IN ARRANGEMENT:

  Volledig arrangement + Een afsluitende borrel en/of diner op locatie!

De volgende bedrijven gingen u voor:

bol.com logo
Decathlon logo
coolblue logo
Bubbleball op uw bedrijf - Sportproductions